?

Log in

No account? Create an account
Faliújság - Bagolyvár és egyebek [entries|archive|friends|userinfo]
Bagolyvár

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| ----- BesBacard webrádiója ----- Fanficrants community ----- SorozatJunkie (sorozatblog) ]

Faliújság [Jan. 11th, 2007|11:17 am]
BesBacard
[Tags|, , , ]
[Current Location |még mindig *ott*]
[mood |rendben vagyok]
[music |Fejemben: The Subways: Rock&Roll Queen (O.C. Mix 5)]

Heti hirdetményeim:

Előszöris:
Megnéztem az emiljeimet, és köszönöm a bökdösést a bökdösőknek, név szerint anaina-nak és niquesse-nek.

Másodszorra:
Leesett.  A tantusz. Nem tudom miért olvastam az előző memében a "kidney"-t "bab"-nak, amikor az "bean". Szóval mivel niquesse-nek már felajánlottam egyet korábban,  anainacsak a halálom után kaphatja meg a másikat, de akkor feltétlenül, már ha használható. 

Harmadszorra:
Jó újra itt.

Negyedszerre:
Ha valakinek rémlik, hogy tartozom neki (vagy másnak) memével, százszavas drablival, kérdéssel, válasszal, linkkel vagy nemavival, ha megígértem, hogy elolvasom/megnézem/lefordítom/hozzászólok/megkritikállom/tudomisén és emlékszik, és szeretné, ha pótolnám, akkor ebben a bejegyzésben teljes nyugalommal számonkérhető vagyok. Ígérgetni nem nagyon szeretnék, mert azután úgysem tartanám be, de szeretném megpróbálni.

Ötödszörre: 
Apróhirdetés:
Ősszel vett, kétszer olvasott, ergo szinte vadonatúj (értsd. nem antikváriumi)Telenymet kölcsönös megegyezéssel más információhordozóra cserélném. Jelige: "wilde".

Hatodik:
Tényleg jó újra itt.
linkReply

Comments:
From: niquesse
2007-01-12 08:59 am (UTC)
^_____^
Te hogy tudod magad arra rászánni, hogy a Telenydet elcseréld???? Van másik? Nem tetszett? *sunyin gondolkozik mit ajánlhatna fel*

Örülök, hogy jó neked itt. ^^
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: bacard
2007-01-15 10:55 am (UTC)
Nincs másik, és tetszett, de elolvastam, kétszer is, bizonyos részeket még egy párszor, és nem hiszem, hogy egyelőre bármi újat tudna nyújtani. Ugyanakkor másnak talán nagyobb szüksége van rá, nekem meg inkább másra van szükségem.

Furcsa, hogy ez így letisztázódott bennem. Már hónapok óta rágódom ezen (nem pont a Teleny kapcsán, hanem nagy általánosságban), és nem sokra jutottam, hanem pózokba, szerepekbe és megfelelésbe ütköztem.

Az egész valahol itt kezdődött:
http://bacard.livejournal.com/114237.html?nc=2

És az intézeti postafiókomban folytatódott, ahol megpróbáltam naplóbejegyzéseket írni, és félretettem őket a „piszkozat” mappába, hogy aztán elküldjem, ami persze végül nem jött össze.
Ez volt a nagyjából eredeti bejegyzés:

„Teleny: Tényleg mondanom kell, miért vettem meg? Ugye nem? Tényleg mondanom kell, miért akarok megválni tőle? Kellene, de én magam sem tudom. Nem az zavar, hogy „Jujj! Meglátja valaki!”, mert nem látja meg senki, és nincs is rajta mit meglátni. Elolvastam. Mágikusan vonz és bökdös a gondolat, hogy abban az időben egy homoszexuális tényleg így látta (láthatta így?) a helyzetét, érzelmeit, indokait, cselekvéseit… röviden: Az E/1 múltidő benne egyszerűen kikészít és zavarba hoz, de nem amiatt, amiket ő írt, hanem amiatt, amiket én írtam. De nem ezért akarom, hogy mást boldogítson. Talán… talán úgy tudnám a leginkább körülírni, hogy igen, tényleg mondanom kellene, hogy miért vettem meg. Magamnak is meg kellene mondanom, mert az indokaim valószínűleg nem jók, vagy legalábbis nem *elég* jók… már ha vannak. Ahhoz túl új, hogy elajándékozzam, pénzt kérni meg nem vagyok hajlandó érte, de szívesen elcserélném valamire… igazából bármire, ami érdekel, és sokminden érdekel.”

Szóval nézz nyugodtan körül a polcodon, hogy mi az a dolog (nem muszáj könyvnek lennie), amit nélkülözni tudsz, és majd megalkuszunk valahogy!

Az ajánlat egyébként mindenkinek áll!
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: a_chris
2007-01-13 01:55 pm (UTC)
Pár apróság lenne ^^;

1. http://a-chris.livejournal.com/54249.html Erről már lekéstél, de könyörgök, kérj már valamit a születésnapodra! Szeptember óta várom ^_^

2. Szeretném, ha ezeket elolvasnád, ha lesz időd! És persze kíváncsi vagyok a véleményedre. Nyugi, mindegyik rövid (bár az utolsóban több drabble van) ^^;
http://a-chris.livejournal.com/51362.html
http://a-chris.livejournal.com/54572.html#cutid1
http://a-chris.livejournal.com/55930.html
http://a-chris.livejournal.com/60034.html
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: bacard
2007-01-15 11:00 am (UTC)
1. Dícséretes a türelmed! Kaphatok valami Dogmásat?

2. Boldogan nekilátok! Olyan régen olvastam már bármit magyarul!
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: a_chris
2007-01-15 07:01 pm (UTC)
1. Persze. :)

2. Köszi! Fontos nekem a véleményed!
(Reply) (Parent) (Thread)